Laipni lūdzam Sedna.lv Veikals!

Augstas Kvalitātes Vīriešiem, Drošības Apavi Ir 2021. Jauna Tērauda Kājām Klp Gumijas Darba Apavi Konstruktīvu Punkcija Pierādījums Darba Drošības Zābaki, Vīriešu Kurpes

5.00
( 1 Klientu atsauksmes )
€50.33 €25.17

Pieejamās Iespējas
Daudzums

D auss draugs, paldies par chosing mūsu prodcut, mēs priecājamies par jūsu pasūtījuma.Zemāk ir kaut kas jums var attiekties.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar mums viegli.

Par krāsu toni: faktoru Dēļ, piemēram, apgaismojuma, produktu, materiālu, ražošanas partijas numuru, displeja izšķirtspēja, un personas izpratne par krāsām, tur var būt smalkas atšķirības starp attēliem un faktisko produktu.Ja jūs nevarat pieņemt to, lūdzu, iegādājieties piesardzīgi.

Smarža: kurpes vienkārši atstāt rūpnīcā tiks smarža līme, neatkarīgi no kvalitātes, vienkārši turēt to atdzesē a vēdināmā vietā.

Par produktu atšķirībām: pateicoties dažādām partijām paša ražojuma, tur var būt maz atšķirības modeļu un krāsu atšķirības, kas ir normāla parādība.

Par Dropshipping un vairumtirdzniecība: Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība.Jūs varat sazināties ar mums viegli, mēs varam nodrošināt jūs ar labāko cenu.

Novēlu jums ir jauka iepirkšanās pieredzi, un sniedz mums labas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemsiet kurpes, ja jums ir kāds jautājums par apaviem, lūdzu, sazinieties ar mums pa pirmo, mēs jums varam palīdzēt atrisināt problēmu uzreiz.

Kā izvēlēties pareizo izmēru:

1, Jo dažādās valstīs un dažādu ražotāju, izmēru info ir dažādi, jūsu kāju garums ir vienīgais kritērijs, izvēloties izmēra

2. Kāju garums ir ne zolīti garums vai kurpes zole garumā.Parasti, Zole garums> Iekšpuses garums > kāju garums.

Kā noteikt pareizo kāju garums:

Ievads: Mērot kājām, lūdzu atcerieties valkāt ar zeķēm/zeķu jūs parasti valkā šāda veida apavi.

Step1:Sagatavot tukšs papīrs

Step2:Vieta, kur jūsu kāju uz tukšu papīra

Step 3:Mark beigās savu papēdi, un galu jūsu garākā pirksta

Step4:Izmērītu garumu ar lineālu un uzziniet, lieluma diagrammu zemāk

Piezīme: Lūdzu, lasīt How-to-Pasākumu sadaļā ļoti uzmanīgi, pirms lietojat mūsu lieluma diagrammu.Atkarībā no kāju garuma, izvēlējos kurpes.Turklāt, ņemiet vērā, ka izmēri var atšķirties no produkta, ar dažāda izmēra diagramma Id.

Ja izmērs ir neskaidra, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies jau iepriekš.

Izmēri

Papēža uz pirksta

(mm)

220

225

230

235

240

245

250

255

260

265

270

275

280

285

290

295

300

EUR/KN

izmērs

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

Iepirkšanās Piezīmes:

Maksājot par pasūtījumu, nozīmē, ka jums ir lasīt pilnu tekstu un piekrīt šādiem noteikumiem:

Par smaržu: Mums ir no Ķīnas, apavi ir iepakoti maisos.Kad jūs saņemsiet kurpes, tām bija garš brauciens, tāpēc tiem, iespējams, ir mazliet smaržas, vēlas jūs var saprast.

Par krāsu toni: produktu mūsu veikalā ir profesionāli fotografēja.Faktoru dēļ, piemēram, apgaismojuma, produktu, materiālu, ražošanas partijas numuru, displeja izšķirtspēja, un personas izpratne par krāsām, tur var būt smalkas atšķirības starp attēliem un faktisko produktu.Ja jūs nevarat pieņemt to, lūdzu, iegādājieties piesardzīgi.

Par produktu atšķirībām: pateicoties dažādām partijām paša ražojuma, tur var būt maz atšķirības modeļu un krāsu atšķirības, kas ir normāla parādība.

Par lielums: Sakarā ar atšķirībām apavu stili,tur var būt atšķirības lielumu.Izmērs ieteikumi ir paredzēti tikai uzziņai.Ja izmērs ir neskaidra, lūdzu, sazinieties tiešsaistē, klientu apkalpošanas konsultācijas.

Par Dropshipping un vairumtirdzniecība: Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība.Jūs varat sazināties ar mums viegli, mēs varam nodrošināt jūs ar labāko cenu.

Par defektiem: sakarā ar dažādu produktu materiālu, procesu, metožu un apstrādes paketes, dažas detaļas, piemēram, valdziņus, diegu gali, līme zīmes, nedaudz smaržo, grumbām, ādas dabisko tekstūru, mazi skrāpējumi, utt.nevar izvairīties, un tas neietekmē izmantot.visi šie ir ne kvalitātes jautājumiem.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no kļūdām, lai nodrošinātu jūs ar vairāk perfektu produktu.

Par kļūdu: Ja jūs saņemat nepareizu piegādes, garām, piegādes vai skaidrs kvalitātes problēmas, lai nodrošinātu, ka jūsu tiesības, lūdzu, ņemt foto no sejas lapas un apakšā lapu, iepakojuma, aprakstītu specifisku problēmu izstrādājuma pozīciju, un sazināties ar klientu apkalpošanas laikā.Mēs sakārtot, nosūtīt vai kompensāciju.

Par tarifu uz: Saskaņā ar noteikumiem par valsts muitas jūsu valsts muitas nodokļus, kas var rasties par precēm, kas ievestas no ārvalstīm.Ja saņemat muitas SMS vai e-pasta paziņojumu par nodokļa samaksu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, un veikt maksājumu par muitas nodevām.

Par atgriešanās un kompensāciju: Ja jūs vēlaties, lai atpakaļ vai apmainīt preci,lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat kurpes (pamatojoties uz apzīmējuma datums logistic).Produktam jābūt to sākotnējā stāvokļa(kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta).Cilvēka veikta defektu nav gurantee,piemēram, bojātas,saskrāpēts, un tā tālāk.Ja kurpes ir weared, mums nav vienoties atgriešanās un kompensāciju.vēlaties, jūs varat saprast, paldies.

Par rēķinu: Mums nav likt jebkuru rēķinu paketi,Ja jums ir nepieciešams izrakstīt rēķinu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisa darbinieki, lai sniegtu attiecīgo rēķinu informācija.

novēlu jums ir laba iepirkšanās pieredzi, un dod mums 5 zvaigžņu novērtējumu.

Tagi: zābaki impreemeables vīriešiem, drošības gaumīgs kurpes vīriešiem, vīriešu zābaki kājām taco, zābaki ar augstu mārtiņš, steel blue sieviešu zābaki, lampskin zābaki vīriešiem, oyisnye kurpes vīriešiem, safetoe vīriešiem, drošības apavi zābaki, drošības vīriešiem kurpes, vīriešu atvērtā toed zābaki

vīriešiem, drošības apavi darba apavi
Zole Materiāls gumijas
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
vīriešu drošības apavi Drošības Zābaki
Drošības Sporta Apavi Tērauda Toe Kurpes darbinieks
arbeitsschuhe sicherheitsschuhe
chaussure securite homme veiligheidsschoenen
Stils Atpūtai
darba drošības zābaki Vīriešu drošības apavi
Zābaku Tips Darbs Un Darba Drošība
tērauda slaloma zābaki Drošības Kurpes Vīriešiem
Zīmola Nosaukums Quanzixuan
Zābaku Augstums APAVI
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Virsas Materiāls Acs (Air mesh)
is_handmade
Modes Elements Sekla
Darba Apavi Sneakers Neiznīcināms Čības
Sezona Pavasara/Rudens
Darba Apavi Ar Metāla Aizsargplāksnīti Necaurduramām Darba Čības
Drošības Zābaki Drošības Apavi
Oderes Materiāls Nav
Papēža Augstums Med (3cm-5cm)
Slēgšanas Tips Mežģīnes-up
Vārpstas Materiāls Acs (Air mesh)
zapatos seguridad scarpe antinfortunistiche
Drošības kurpes vīriešiem Neiznīcināms Apavi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Tips Cietie
Drošības Kurpes Vīriešiem vīriešiem, drošības apavi
vīriešu darba čības Vīriešu Darba Apavi
Vienuma Tips Zābaki
Darba Kurpes, Zābaki, Vīriešu, Ne Slīdēšanas Tērauda Purngalu Darba Drošības Apavi
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Drošības Zābaki Vīriešiem Tērauda Kājām Drošības Zābaki
zapatos de seguridad calzado de seguridad homb
Darba Apavi Cilvēks Drošību vīriešu darba apavi
Zolīte Materiāls Audums
darba apavi vīriešiem Drošības kurpes vīrietis

SKU: s178161

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saistītie produkti

Plus Lieluma 37-50 Drošības Apavi Neiznīcināms Darba Drošības Zābaki Vīriešu Darba Čības Vīriešu Tērauda Toe Kurpes, Darba Zābaki Gaismas Aizsardzība

€70.30 €34.45

Vīriešu apavu Izmērs Pēdas Garums ( cm ) 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 ES/CN Izmēra 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 MUMS

€62.12 €36.03

Vīriešu apavu Izmērs FootLength (cm ) 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 ES/CN Izmēra 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 MUMS

€45.52 €26.41

svarīga piezīme: 1).Mūsu apavi ir KN lielums, kas nav Euro izmēru vai citi izmēri.Lūdzu, izvēlieties izmēru saskaņā ar garuma un platuma jūsu kājām.Piemēram: manu kāju garums ir 260mm, es varētu izvēlēties MŪS izmērs 8.5=KN izmērs 42. Ja jūsu kājām ir mazliet plašu un tauku,

€73.13 €37.30